149 kr/BOK - gratis frakt - obs! Finns även på akademibokhandeln, bokus, adlibris, ugglan etc.

IzzaVildhast

recension omdömme izza vildhäst vildhästen izza barnbok hästbok spännand barnbok

"5 av 5. När WOW inte räcker till. Vildhästen Izza är början på ett magiskt spännande äventyr som bara måste sträckläsas. Författaren har verkligen lyckats skriva en gripande handling från första början till slut. Boken lockar med sin otroliga framsida och fängslande illustrationer..." 

Gullis LÄSTIPS - Recensent barn- & ungdomsböcker

"När vi slog ihop sista sidan så sa sonen, "nej, den får inte vara slut!". Otroligt spännande hela vägen. Illustrationerna är dessutom fantastiskt fina." 

Jenny läspedagog & lärare i norrköping, inriktning barn- & ungdomsböcker

"Vi älskar första boken, läst den flera gånger, dottern på 8 år är hästtokig så hon älskar den och läser den även själv. Briam som är 6 år är helt ointresserad av hästar men älskar ändå boken och spänningen som är. Tror han gillar det med att hon får som magiska krafter."  

Mamma Johanna, Clara 7 år & Brima 6 år

”Längtar redan efter nästa bok 💖. Vi sträckläste den första gången vi läste boken. Kunde inte vänta med att läsa nästa kapitel. Nu har vi har läst den fler gånger – en riktig favorit”, Anna & Madelene.  

Mamma Anna & Madelene

"En helt fantastiskt mysig bok med magi, styrka, mod och spänning som blev en uppskattad julklapp. Vi skulle läsa ett kapitel om dagen tillsammans, dottern (5 år) och jag men ingen av oss kunde vänta utan vi sträckläste den istället och har läst den ännu ett par gånger sen den kom hem i brevlådan! Kan absolut rekommendera den till personen som gillar det lite magiska, hästar, spänning och otroligt vackra illustrationer som är som små tavlor i sig."

Mamma Sandy Nilsson & dottern Ronja 

"Dottern fick den i julklapp och har redan läst den två gånger (om inte fler). Själv läste jag den när hon vände ryggen till då ingen fick röra boken. Bra berättelse som snabbt kommer till handling så att säga. Vi väntar redan ivrigt på fortsättningen. Hon undrar när nästa bok kommer? 😊 Hon älskar den 💕." 

Mamma Sargit Sundström & dotter janiina 

"Vi älskar den! Flickorna vill veta när nästa bok kommer? 🦄💖"

Mija Maria Berg.