149 kr/BOK - gratis frakt - obs! Finns även på akademibokhandeln, bokus, adlibris, ugglan etc.

IzzaVildhast

Jenny Wuori AB  (556869-2163) bedriver verksamheten för Izza Vildhast/Izza Vildhäst och följande villkor gäller för samtliga beställningar från IzzaVildhast.se

Leverans

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Vid högsäsong och röda dagar kan det förekomma längre leveranstider.  Alla leveranser sker med PostNord eller DHL till din hemadress eller utlämningsställe (beroende på storlek på paketet). För paket som ej hämtats ut debiteras en avgift på 149 kr. Avgiften motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet, samt kostnaderna att mottaga det i retur. Om du ångrat dig när paketet redan har skickats från oss, måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och därefter skicka tillbaka det. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Vi reserverar oss för slutförsäljning då det kan förekomma att det du beställt inte finns i lager och blir restnoterade. Det skickas då ett mail till dig inom 1-3 dagar. Kontakta oss om du vill annullera din restnotering eller om du har frågor kring leveranstider etc.

Betalningsvillkor

Moms på 25% ingår i alla priser. Inga avgifter tillkommer förutom de som står i varulistan när du genomfört ditt köp. Just nu erbjuds endast betalning med kort.

 

Byten & returer

Ångerrätt
Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp från förlaget Jenny Wuori AB, därför ger vi dig alltid öppet köp i 14 dagar. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick, dvs oanvänd och i samma skick som du fick varan levererad. Varan som skickas tillbaka skall vara väl emballerad. Du står själv för returportot. Kom ihåg att det är du som kund som ansvarar för returen fram till att vi har mottagit och registrerat den, så spara alltid ditt inlämningskvitto.

Reklamation

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du trots det få en defekt eller fellevererad vara ber vi dig att inom 14 dagar från att du mottagit varan returnera den, så hjälper vi dig vidare med ärendet. Vi står självklart för frakten vid felleveranser och reklamationer.

Skicka eventuella returer eller reklamationer till:

Jenny Wuori AB
Åsacken 22
167 66 Bromma

Glöm ej bifoga namn och ordernummer vid retur.

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Reklamationer som görs inom två månader från det att du upptäckt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. Du har 1 års garanti på varor beställda på Izza Vildhäst.se.

Återbetalning

Kortbetalning – Om du betalat med bankkort/betalkort så återför vi pengarna till ditt konto. Normalt tar det ca två veckor från att du skickat din retur till oss innan du erhåller eventuell återbetalning. I undantagsfall kan det ta upp till 30 dagar för återbetalning.

 

Force Majeure

Jenny Wuori hålls inte ansvariga för omständigheter som för oss är utom kontroll, till exempel men inte uteslutande, allmän arbetskonflikt, krig, eldsvåda, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse eller hårt väder. Dessa omständigheter ska utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder.